Velkommen

Grunnet vår beredskapssituasjon ønsker vi at våre pasienter benytter seg av elektronisk-og videokonsultasjon, også ved ordinære problemstillinger. Har du time de neste ukene, kan du omgjøre timen ved å sende e-konsultasjon eller bestille videokonsultasjon.

Vi ønsker ikke at dere kommer på legekontoret, før dere har tatt kontakt med oss på telefonen. Vi ønsker heller ikke at dere tar med pårørende/følge inn på legesenteret hvis det ikke er helt nødvendig.

Vi jobber dag, kveld og helg, og alle får svar fortløpende av sin fastlege.

 

 

Velkommen til legekontorets hjemmeside

Her kan du finne informasjon om åpningstider, telefontider og mye mer.

Under meny-knappen “Selvbetjening” kan du:

  • Bestille time – Nå åpner vi for flere timer her, så slipper man stå i kø på telefonen.
  • Fornye resepter på fast medisin
  • Skrive til legen, legen vil svare deg så fort han/hun har tid.
  • Lese beskjeder fra legen

Ny hjemmeside og selvbetjeningsportal
Vi har fått en ny hjemmeside som omfatter en forbedring av selvbetjeningsdelen. For å få adgang til selvbetjeningsdelen skal alle tidligere og nye brukere som ikke identifiserer seg med BankID, opprettes med brukernavn og engangskode på mobil. Trykk på knappen “Selvbetjening” og følg veiledningen eller les nærmere om brukeropprettelsen i menyen over.

 

SMS VARSLING AV TIME:

Vi har dessverre en systemsvikt fra vår leverandør på sms varsling av time, slik at det bes om at timen noteres ned ved bestilling ved kontoret eller i e-portal, slik at du vet når du har time. Vi jobber med dette og håper at leverandøren finner en snarlig løsning på dette, men inntil videre kan du ikke belage deg på sikker sms varsel av time.  Beklager dette.

 

 

 

OPPFRISKNINGSVAKSINER FOR VOKSNE

Ikke alle vaksinene du får gjennom barnevaksinasjonsprogrammet, gir beskyttelse livet ut. Påfyll av enkelte vaksiner i voksen alder anbefales derfor for  opprettholde beskyttelse mot sykdommene.

ANBEFALER PÅFYLL AV VAKSINE MOT DIFTERI, STIVKRAMPE, KIKHOSTE OG PLIO.

Gjennom barnevaksinasjonsprogrammet får barn tilbud om vaksine mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio på 2. klassetrinn (ca 7 år) og 10. klassetrinn (ca 15 år). Det anbefales at alle voksne tar oppfriskningsdoser av vaksinen omtrent hvert tiende år. Alle vaksinene gis samlet i en sprøyte. Anbefalingene gjelder for alle voksne, ikke bare de som har tenkt seg p utenlandsreise.

Ved å fylle på hvert tiende pr sikrer man den enkeltes individuelle beskyttelse, samtidig som man opprettholder høy beskyttelse i befolkningen. Når de aller fleste i befolkningen er beskyttet mot en sykdom oppnår man såkalt flokkbeskyttelse, som igjen beskytter de som ikke er vaksinert. Ved lav vaksinasjonsdekning kan sykdommer som vi har kontroll over i Norge i dag (slik som polio og difteri) komme tilbake.

Selve vaksinen koster 460 kr. inkludert gebyr for setting av vaksine.

Dersom du ønsker en slik oppfriskningsvaksine herved deg i luka

Dine resepter kan du enkelt sjekke på helsenorge.no. Mangler du resept på dine faste medisiner kan det bestilles i vår selvbetjeningsportal.