Praktisk info

Vi er nå tilknyttet HelseNorge. Her kan du skrive E-konsultasjoner, bestille legetimer og resepter.

E -KONSULTASJONER:

E-konsultasjoner er åpnet utenom ferie og helger, og skal brukes KUN til kjente problemstillinger hos kjente pasienter. IKKE til øyeblikkelig hjelp eller nye sykemeldinger. Tjenesten er på “sikkerhetsnivå 4″og det medfører i hht. normal tariff egen takst med en egenandel, som ved et ordinært legebesøk. Fastlegen din har fem virkedager på å svare.

LEGESENTERETS OPPGAVER
 Resepsjonen er åpen mandag – torsdag fra kl. 08.00 til 15.00. Fredager stenger vi kl. 14.00.  Stengt i lunsjen mellom kl. 11.30-12.00. Telefonen er bemannet fra kl. 08.00-11.00 og fra 12.15-14.00 alle hverdager.
Dersom du har time trenger du IKKE henvende deg i resepsjonen, bare sett deg ned og vent på at din fastlege henter deg.
En fastleges arbeidshverdag er variert og  blir dessverre ikke alltid som planlagt, grunnet antall og hvilke akutte henvendelser som kommer. Vi håper at våre pasienter har forståelse for at vi har plikt til prioritere de sykeste pasientene først. For deg som vår pasient, kan dette føre til forsinkelser. Det beklager vi de gangene det skjer, men forsikrer deg om at du alltid vil få forsvarlig helsehjelp hos oss på Nøtterøy legesenter. Vi takker for din tålmodighet og forståelse for dette.